Месечен хороскоп за май, за зодия Скорпион
   В началото на май, в живота  при представителите на зодия Скорпион се очертава напрегната ситуация и се препоръчва събраност и съсредоточеност. Ако имате ясна цел за близкото бъдеще, е необходимо да се движи в тази посока, без да обръщате внимание на различните малки неща. Позволявайки си да се отпуснете малко, можете просто да загубите своите позиции. Вие не трябва да очакват помощ отвън, но тя не е необходима, тъй като вие сте в състояние да постигнете всичко сами.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Също така, сега не трябва да разчитате на случайността, а още по-добре – от рано изключете възможните изненади. Ако на работното ви място ви възложат задачи, не от вашата компетентност, можете спокойно да ги откажете. Този месец ще бъде за вас много активно време, но е важно да насочвате цялата си енергия в спокойни действия, да не забравятее и за интересите на другите, за да се избегнат конфликти.
    Любовен хороскоп  зодия Скорпион месец май
    При представителите  на зодия Скорпион ще има сериозно изпитание относно семейното спокойствие през май. Дори малки ежедневни трудности могат да ви извадят от равновесие за дълго време. Хороскопът препоръчват да се потърси съвет от близките ви. И тогава към края на месеца, ще можете да се отпуснете малко от всички тези събития и да си починете.
    Ако не разполагате с партньор в живота, това е месецът, за драматични промени в личния живот. Възможно е  да имате повече от  един единствен шанс да си намерите половинка. Целият месец предполага очарователни пътувания и запознанства.
   Хороскоп работа и финанси зодия Скорпион месец май
   Един от най-важните условия за професионално израстване на представителите на зодия Скорпион е творческият подход към работата. Опитайте се да избягвате празнословията. Работата ви ще бъде оценена по конкретните резултати, а не върху способността да се говорят красиви думи. Критика на другите по това време ще ви се отрази добре, ще ви вдъхне необходимата твърдост и настървение.
   Финансовото състояние ще бъде стабилно и че имате малко основания за безпокойство. Има вероятност  да се отложи плащането на някаква сума пари. Ако работите в търговска сфера, изразете специално внимание при работата си с клиенти, тъй като те могат по всяко време да променя своите мисли за вас в нежелана посока.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Хороскоп здраве  Скорпион месец май
    През май е възможно ежедневието при представители на зодия Скорпион а бъде изпълнено със стрес. Затова се отнесете сериозно върху състоянието на нервната ви система, за да се предотвратят неблагоприятните ефекти на стреса върху организма.      Ще ви помогне достатъчният сън, закаляването и физическите упражнения.
    Ако внезапно се появи стресова ситуация, трябва да се опитате да отклоните вниманието си към нещо друго. Успокояващ влияние притежават чайове от бульони риган, невен. Този месец е също така важно за вас да започнете борбата с лошите навици.
    Щастливи, благоприятни дни  Скорпион – 1 май 09 май, 13 май, 23 май и 29-ти май.
    Неблагоприятни дни  – 02 май, 05 май, 18 май и 27 май.