Месечен хороскоп за май, за зодия Дева
   При представителите на зодия Дева през  май сe наблюдава увеличаване на социалната активност. Но сега трябва да бъдете внимателни, защото има риск да попаднете на някаква измамата. Също така, че е възможно, да получите невярна информация. Следователно, хороскопът призовават да преразгледате своите установени връзки и се разделите с ненужните познанства, без никакво съжаление от ваша страна.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Предсказанията на хороскопа, в този месец съдбата ще бъде много благосклонна към вас. Важно е да не губите енергия, за справяне с малките проблеми, а да гледате по-мащабно към живота си. През първата седмица от месеца, отложете важните срещи. Преговорите с партньори се препоръчват за края на месеца. През май трябва да се обърне специално внимание на проблеми в семейството. Също така е много важно и да поддържат добри отношения с родителите си.
     Любовен хороскоп зодия Дева месец май
    Звездите предупреждават представителите на зодия Дева, че през май любимата ви хора, ще искат от вас да чуят признание за лоялност и любов. Първата половина на месеца, ще бъде прекрасно време за съвместно участие във всякакви общи развлекателни мероприятия. Ще бъдат оценени  вашия чар и тънко чувство за хумор.
    Този месец, което трябва сериозно да се отнесете към въпроси засягащи семейните отношения. В никакъв случай не трябва да нарушавате предишни обещания, в противен случай това ще се отрази негативно на атмосферата в къщата. В края на месеца може да има битови разногласия, затова пазете емоциите си под контрол.
     Хороскоп работа и финанси зодия Дева месец май
      По отношение на кариерата.  Звездите съветват представителите  на зодия Дева през май да не бързат напразно, а да оценят стабилността, която имат в момента. Следва да продължат да се занимават с рутинната си дейност и да чакат търпеливо подходящия момент, за да осъществят желани промени. През първата половина на месеца не се препоръчва да се вземат пари на заем, даване на заеми и да се правят важни сделки. Също така трябва да бъдат внимателно обмислена всички по-големи придобивки и покупки и да слушате съветите на компетентните хора.
    Този месец, ще се озовете в сянка, така че не се учудвайте, че няма да ви обръщат много внимание. В края на месеца е възможно да се наложи да отстоявате правата си. Очаква се пътуване, които ще ви помогнат да придобиете нови знания, да разширите кръгозора си и да опознаете себе си. В края на месеца, можете да опитате късмета си в предприемачеството.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Хороскоп здраве месец май зодия Дева
     През май,  силата на емоциите при представителите на зодия Дева до голяма степен определя нормалното функциониране на храносмилателната система. Ето защо се препоръчват  успокояващи терапии и медикаменти. Препоръчително е да се въздържат от употреба на алкохолни напитки.
   Ако се храните неправилно и като се прибави и въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда, може да имате проблеми с кръвното налягане. За да се разрешат тези проблеми, можете да използвате природни средства – арония, сок от червена боровинка и сок от цвекло с мед. В допълнение да се  ядат повече храни, съдържащи калций, за да се укрепи вашата скелетната система.
   Щастливи дни зодия Дева – 01 май, 09 Май, 11 май, 13 май, 21 май и 25-ти май .
   Неблагоприятните дни – 05 май, 18 май, 27 Май и 31 май 2015.