Месечен хороскоп за май, за зодия Лъв
  През май 2015 представители на зодия Лъв ще трябва да се справят сами с проблемите си. А желанието ви да наложите своите идеи пред другите е малко вероятно да успее. Звездите не препоръчали този месец  да започвате нови начинания. По добре е да се справите с настоящите проблеми, защото тук имате много по-голям шанс, да проявите своите способности.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Ако сте се  стремили към дадена цел от известно време, резултатът този месец няма да закъснее. Но вас ви  очаквате доста натоварен ритъм. Въпреки това, не трябва да се страхувате от претоварвания, защото жизнена енергия ще  бъде достатъчно, за да преместите дори планини,  а освен това да заразите със своето вдъхновение всички около вас.
    Любовен хороскоп зодия  Лъв май
    През май  представителите  на зодия Лъв в личния живот ги очакват сериозни промени. Обстоятелствата, за вас ще се развиват много добре. Ако все още не сте намерили идеалната половинка, бъдете подготвени, че такава среща може да се случи в най-неочакваните моменти. Но е напълно възможно чувствата да не избухнат веднага. На първата ви среща, най-вероятно, новият ви познат ще бъде в състояние да ви оцени като интересен и интелигентен събеседник.
    Семейните представители на зодия Лъв е добре да се опитат да прекарват повече време със семейството си. В средата на месеца е вероятно да се нуждаете от подкрепата на членовете на семейството ви. Може да изпълните някои от техните съкровени мечти, или да им направите изненада и усилията ви ще бъдат възнаградени.
     Хороскоп работа и финанси зодия Лъв месец май
     Представителите на зодия Лъв през май вероятно ще се чувстват подчинени, пасивни и някак сковани, така че трябва да отложите в края на месеца всички действия. Но преди това  е желателно да чуете съвети и препоръки на своите колеги. Може също така да потърсите помощ от ваш стар познат, за да постигнете по-бързо поставена цел.
   Този месец трябва да се избегнат големи финансови сделки, да не се вземат пари на заем, тъй като е вероятно, плащането ще бъде свързано с много препятствия. На работното място събитията няма да се развиват по очакваният за вас начин, но вие все пак ще откриете как да прекарате и наложите своите идеи.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Здравен хороскоп зодия Лъв месец май
   Представителите на зодия Лъв през май ще се заредят със сили. Най-добре ще се получи с пълноценна почивка. Опитайте се да бъдете на по-чист въздух и да прекарвате повече време на открито. По хороскоп този месец, трябва да се пазите от нараняване в гърдите. Също така, този месец са възможни изблици на силна емоция, тъй като нервната ви система е отслабена.
   Поради пролетна авитаминоза може да се наблюдава понижаване на имунитета и обща слабост, и на този фон е възможно влошаване на съществуващи хронични заболявания. За укрепване на имунната система ще ви бъдат  полезни наптики базирани на мед, шипка и сок от чесън. И разбира се,  не трябва да забравяте за ползите от дейностите на открито и слънчевите бани.
   Щастливи, благоприятни дни – 09 май, 13 май, 22 май, 24 май и 29-ти май
   Неблагоприятни дни  – 05 май, 11 май, 18 май, 27 май и 31 май .