Месечен хороскоп за май, за зодия Рак
 

    За представителите на зодия Рак,  май ще е един много интересен месец. Вие в този период ще бъдете в състояние да направите някои корекции от миналото, както и да поправите някои грешки, в които съдбата е играла фатална роля.  И това може да повлияе на бъдещия ви живот драстично, тъй като без минало няма и бъдеще.
    Този месец не трябва да се поколебаете да предприемете стъпки към своя любим човек и да му кажа важните думи. Възможно е в средата на месеца, да се наложи да се променят сериозно вашите планове. Отнесете се към това философски – всичко, което се прави, се прави за добро. През този период, за да се запази вътрешното ви равновесие, звездите ви препоръчват да си оставате по-често вкъщи. Не с, за да щадите силите си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
       Любовта  хороскоп зодия Рак месец май   
    Що се отнася до личният  живот на представителите на зодия Рак,  през май е напълно възможно да се достигне до един много неочакван развой на събитията. Най-вероятно, тези промени ще са приложени на емоционално ниво. Този месец ще бъде доста подходящ да се развиват отношенията ви в семейството. Но трябва да сте готови за това, че близките ще ви напомня за някои неизпълнени обещания.
   През последните десетина дни на месеца, според звездното разположение са били  доста емоционални, поради затруднен диалог с любимите ви хора, и  засилени  взаимни обвинения и обиди един към друг. В последните дни на месеца, в любовта може да започне нов етап, разбира се, ако го искате. Следва да се отбележи, че всички събития, които се случват в момента, ще имат това ще имат решаваща роля в живота в в следващите месеци.
        Хороскоп работа и финанси зодия Рак месец май
        Ако досега представителите на зодия Рак са се надявали на израстване в кариерата си или просто да сменят работата си, през май  всичко става много реално. От финансова гледна точка, също всичко за вас ще е благоприятно. По отношение на парите няма да имате проблеми и дори може да бъдете в състояние да помогнете на своите роднини и близки приятели.
    През последната седмица на месеца, не се опитвайте да имате с колеги близки разговори, споменавайте възможно най-малко за личният си живот, както и своите  бизнес планове за бъдещето. Не смесвайте колегите с приятелите си. Също така края на месеца, не е подходящ за тежка работа.  Възможност за объркване с документи. И все пак, в този момент можете да получите много добра оферта в бизнеса, за да се направи една успешна покупка или дори да спечелите лотария.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Здравен Хороскоп  зодия Близнаци месец май
     През май, представители на зодия Рак е необходимо да балансират натоварването върху тялото си, тъй като съществува вероятност от навяхвания и контузии. Трябва да се внимава кожата да е защитена от ултравиолетовите лъчи, за да се избегнат изгаряния и топлинен удар. Към края на месец може да има проблеми с ендокринната система и заболявания, свързани с метаболизма.
Звездите не препоръчват този месец да се съгласявате на хирургична намеса и да започвате сериозно лечение. По-добре да се продължи предварително определеното лечение и да предприемете мерки за укрепване на нервната система. За препоръчване са дейности на открито, които ще обогатят тялото ви с кислород.
    Щастливи, благоприятни дни  – 09 май, 13 май, 24 май и 29 май.
    Неблагоприятни дни – 04 май, 18 май и 27ми май 2015.