Месечен хороскоп за май, за зодия Близнаци
    Месец май ще премине за представители на зодия Близнаци, в „ретро“ стил. Този месец ще се наложи да се занимавате със стари, отдавна забравени проблеми. Това е най-подходящото време най-накрая да се справите с нещата, които винаги сте се опитвали да решите.
    Също така през май е добре да се отървете не само от ненужните вещи, но и от вредните си  навици и мрачните мисли. Така, че да се освободи място за новите победи в живота ви. Най-успешна ще бъде последната седмица на месеца, когато се очакват добри новини.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Любовен хороскоп Близнаци за месец май
  През май за представители на зодия Близнаци ще възцари тишина и спокойствие в личния живот. И трябва да се насладите на това щастие. Но ако връзката ви има някакви тайни, споменатата ситуация ще е изключение, тъй като е напълно възможно, сега да „гръмне бомбата”.
   Последният месец на пролетта е много подходящ за подобрения на дома и резултатът ще е сигурен без съмнение. В края на месец отношенията с любимия човек ще бъде по-емоционални, тъй като този период, ще се характеризира с неоправдана ревност.    
     Хороскоп работа и финанси зодия Близнаци месец май
   През май при представителите на Близнаци в професионално отношение е напълно възможно да се осъществят промени, които дълго време сте били подготвени и включени в плановете. Нещо повече, тези промени могат значително да подобрят финансовото ви положение.
    През втората половина на месеца, според звездите, най-накрая ще достигнете до резултати в преговори, които не биха могли да се осъществят дълго време. Ще получите дългоочаквано плащане. Сега е доста добро време за изпълнение на финансовите операции. Поради материалното богатство ще станете по-уверени.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Хороскоп здраве  зодия Близнаци за май
     За доброто на тялото си, представителите на зодия Близнаци ще бъде важно да предприемат диета или балансиран хранителен режим и чести разходки. Свежият въздух ще помогне да се обогатите на кислород и да се отървете от болката в главата, както и да се подобри състоянието на нервната система.
     Ако е необходимо, трябва да направите  лечение на хронични венозни заболявания, като в същото време звездите препоръчват да се отложи посещението при зъболекаря за по-късна дата, освен ако разбира се не се нуждае от спешна интервенция.
   Щастливи дни Близнаци – 11 май, 13 май, май 21-22 и 29 май
   Неблагоприятни дни  – 05 май, 16 май, 18 май и 28 май