Месечен хороскоп за май, за зодия Телец
   През май 2015 представители на зодия Телец ще се предразположени към  на носталгия – ще се срещате със стари приятели и познати, ще се изпълвате със спомени за минали събития. Без минало няма и без бъдеще, така че звездите съветват да използват този период от живота, за да възстановите реда в собствените си мисли и чувства. Този месец, за вас ще се характеризира с някои по специални настроения. Ако сте привлечени от философските въпроси и себепознаването, ще е напълно възможно да  откриете някои тайни за себе си и своя вътрешен свят. В този случай, вие ще намерите много полезна информация за себе си и ще получите отговори на въпроси, които дълго време са ви интересували.
{jumi[ads/ads-468.php]}
  Този месец е чудесен за изпълнението на различните планове, особено в творческия сектор, но  вие сте в състояние да изразите себе си в почти всяка дейност. Въпреки това, глобалните инициативи за вас е по-добре да се опитат да приложите на практика след рождения си ден. Този месец като цяло за вас ще бъде много емоционален, така че Звездите ви съветват да го изпълните с приятни преживявания и ярки емоции. През този период ще бъде добре да отидете на почивка или да се отдадете на едно вълнуващо пътешествие.
   Любовен хороскоп Телец за май
   Хороскопът за показва, че няма да има тайни в любовта за представителите на зодия Телец. Най-вероятно през втората половина на месеца ще искате разнообразие, така че можете без свян да  разкажете за вашите фантазии за любимия си човек. Но е и вероятно, че през втората половина на месеца, ще се потвърдят съмнения във верността на избраника си.
   Ако искате да промените нещо в личния си живот, то това най-добре да го направите към края на месеца. Звездите ви съветват в този момент,  да прекарвате повече време с близките си хора, за да споделите с тях своя опит и радост, и да потърсите отговори на важни въпроси. Този месец можете да бъдете сигурни, че думите  вършат чудеса.
    Хороскоп работа и финанси Телец
    През май  на звездите препоръчват на  представители на зодия Телец леко намаляване да снижат темпото. Обърнете внимание на творческата страна на професионалната си дейност. Опитайте с началото на месеца, за пореден път да не дразните шефовете си за да не се превърнете в „червен флаг“ за „разярен бик“. От средата на месеца може да се справите с важни административни и организационни въпроси. Сега ще е благоприятно да водят преговори и да се подписват документи.
  От финансова гледна точка, този месец ще попълни портфейла ви си със сигурност. Но е възможно да споделите с някой близък материалното си богатство – да дадете пари назаем или да ги похарчете за някои от членовете на вашето семейство. Финансовите новини за вас са толкова благоприятни, че може да се чувствате леко и свободни.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Здравен хороскоп Телец за май
   Самочувствието на представителите на зодия Телец ще зависи от техния оптимизъм. Звездите препоръчваме да си създадете благоприятни условия за себе си за  релакс и отдих. Главоболие и обща умора могат да бъдат пряко свързани с режима на деня ви.
   Трябва имате пълноценен сън и да не си губите енергия за безполезни дейности. Поддържайте  здравословен начин на живот, ангажиран с физически упражнения, и да не забравяме за правилно хранене, така че да не се имате проблеми с наднорменото тегло.
Благоприятни, щастливи дни  за зодия Телец- 01 май, 09 май, 11 май, 21 май и 24-ти май, 2015 г..
Неблагоприятни – 02 май, 04 май, 17 май и 18 май