Любовна съвместимост – хороскоп
  За да видите, дали сте съвместим с даден човек е необходимо да знаете своето и неговото число на раждане.

Това можете да направите от този нумерологичен хороскоп.
      1 – Единиците обичат да командват, те са независими и постигат забележими успехи. Въпреки тази своя независимост се влюбват от пръв поглед. А това се случва достатъчно често. На пръв поглед за единицата ще кажете: „какъв силен човек“, без да знаете колко е раним. Надарени са с остър ум,  добър вкус и остроумие.
  Подхождат си с партньор, с число на раждане: 2, 8, 9.
    2 – Двойките са надеждни партньори, тактични и дипломатични. Рядко правят първата крачка в любовта, но това е свързано със страх да не направят грешка. Ако почувстват сигурност в партньора, разкриват нежната си душа. Ценят знаците на внимание. В списъка на вашите приоритети преобладават честните отношения и добрите маниери. Но на първо място усещането, че сте обичани.
 Разбират се с 1, 2, 9.  Разбират се и с 6.
    3 –Тройките носят радост, обичат веселието, обожават приключенията и независимостта. Те са романтици и гледат на света с розови очила. Боготворят своя избраник и му се доверяват изцяло. Общуването ви носи радост. Обичате да пазарувате. Добре би било, вашият партньор да се съобразява с интересите ви.
 Най-много си подхождате с 6, 9. Също така 3 и 5.
    4 – Четворките са стъпили здраво на краката си. Те са дисциплинирани, практични и не знаят почивка в работата. Избягват необмислените действия. Домашното огнище и семейството са най-важното за тях в живота им. Техният партньор трябва да има подобна ценностна система. В една връзка искат да са уверени, че любовта е истинска и да са в безопасност.
 Повече от всичко се привличат от хора, с числата 4 и 8, както и 2.
    5 – Петиците обичат свободата и винаги се намират в движение. Лекомислието от младостта отминава и с годините стават сериозни и улегнали. За тях идеалния партньор е този обичащ изпитанията и е отворен към света.
    Подходящ за вас е партньор с число 1 и 7, както и 8.