Седмичен хороскоп за зодия Риби
   Ставайки дума за зодия Риби, нека споменем, че в по-голяма или по-малка степен, при нея са съчетани характеристиките на останалите зодии.  От тук идва и противоречието и неопределеността в характера.

       {jumi[new_week/12.php]}
        Но все пак си имат и своите специфични особености.  Не ги влекат парите и честолюбието, а и никога не се оставят да плуват по течението.  Риби са добродушни по характер, мечтатели и донякъде безразлични към обкръжаващия ги свят. Дори и при най-изненадваща новина, няма да им мигне окото. Но това не означава, че няма да проявят характер, когато това е необходимо. Покровителствани от планетата Нептун, често са саркастични и избухливи.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
   Риби са артистични по природа. Няма да срещнете занимаващи се с математика или техника. Също така са чудесни учители, медицински сестри и фармацевти.  Не ги свърта на едно място.
   При досег със зодия Риби, ще ви направят впечатление малките им и изящни ходила. Ръцете им също така са малки, нежни и извънредно грациозни. Разбира се, има и изключения, но те са редки. Кожата е мека и кадифена, чуплива и светла. А една от най-характерните им черти, са прекрасните им, леко изпъкнали очи.
    Не се отличават с висок ръст, походката им е такава, че все едно плуват.
    Гледат на света от хубавата му страна, но ако нещо не им харесва не правят опит да го променят, а се надяват да се оправи от само себе си.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Риби често сънуват странни сънища, имащи тенденция към сбъдване.  Ако ви кажат да избегнете дадено пътуване – повярвайте им.  Смятат че ще живеят вечно и ще бъдат вечно млади, затова не обръщат сериозно внимание на здравето си. А то съвсем не е розово. Изморяват се бързо и обичат съня.
   Съвместният живот с Риби може да бъде, както щастлив, така и на обратно. Не случайно знака на тази зодия изобразява две същества. Много мъже, представители на този зодиакален знак, не забравяйки мечтите си успяват да имат жена  и деца, стъпвайки здраво на земята. А други са толкова романтично настроени, че вземайки ги за мъж трябва да сте готови да работите на поне две места за да има възможност да живеете нормално.