Седмичен хороскоп за зодия Водолей
  Тези, които имат някаква работа с Водолей, е необходимо да се подготвят с неговата не предсказуемост.  Обикновено усмихнати, покровителствани от Уран, тези хора копнеят да постъпват напук на общественото мнение и получават удовлетворение стъписвайки с необичайното си поведение.

       {jumi[new_week/11.php]}
   А се обличат и по леко странен начин, изрязвайки своя протест срещи общоприетите норми.
    Имат светло-сини, зелени или сиви очи, зареяни в далечните хоризонти. Косата им е права и светла, цвета на лицето клони към бледия, а чертите им са като изсечени на монета.
    Свободолюбивият Водолей е остроумен, оригинален и независим, но често дипломатичен, съчувствен и ласкател. Никога не оставят приятел в беда, а даже с бившите си партньори обичат да запазват приятелски отношения.
   Реализират се отлично в политиката, спорта, автомобилизма и в още какво ли не. Наследили бунтарският дух на Уран, смятат че света се нуждае от промяна и революции, но в политиката и приказките, а не в действията, барикадите не са за тях.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Според астрологията, това което сега му се върти в главата на Водолей, света ще го измисли след 10 години. С други думи те са истински гении, но границата между гениалността и лудостта е страшно тънка и размита. Отличават се с високо-организирана нервна система.
    Не могат да се похвалят с отлично здраве, еднакво ги тормози горещото лято и студената зима. Нуждая се от много движение и свеж въздух.
    Не се отличават с добра памет, често са разсеяни, но това се компенсира от тънката им интуиция със способността си да предчувстват чуждите мисли.  Така например, когато звъни телефона, знаят кой е отсреща. Поради тази причина лесно се поддават на хипноза.
    Не обичат да вземат заеми и да дължат на някого нещо. Изпитват невротичен страх от микроби и вируси.
    Мъжът водолей действа бавно в любовта. Смята дълго време момичето до него само за добра приятелка. Но когато осъзнае чувствата си, ден и нощ ще мисли само за нея.
    Дълго време се опитва да избегне брака. Но в един прекрасен ден  разбира, че от всичките си приятели, той е останал единствено сам и заради самолюбието си се решава на тази стъпка.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
     Понякога Водолей предпочита да се усамоти и да си помечтае. Не го прекъсвайте в този момент. Вероятно измисля нещо полезно за човечеството, или изпраща човек извън Слънчевата система. Никога не се знае, кога ще измисли нещо велико. Но връщайки се на Земята, този човек едва успява да се справи със собствените си сметки. За това, ако сте обвързани с него, не харчете излишно, а скатавайте за черни.