Седмичен хороскоп за зодия Стрелец
  Не е възможно да не забележите Стрелец в една компания. Ще дойде при вас и приятелски ще ви попита как успявате да изглеждате така добре за възрастта си.

  {jumi[new_week/9.php]}
     Но не му се сърдете, не го прави с цел да ви обиди, а се опитва да блесне със своята оригиналност, без да се поставя на мястото на отсрещния човек. Та за това кзват, каквото му е на ума, това и му е на езика. Въпреки вродената му нетактичност, притежава остър ум и дълбоки морални качества, а пламенния темперамент  привлича вниманието на околните.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Обикновено Стрелец е с висок ръст и добро телосложение. А дори и да не е висок, стои стабилно на земята. Има голяма глава с приятни черти, високо чело и веселите очи на Юпитер.  Е вярно, леко е недодялан в походката си, мятайки странно ръце и крака настрани, а жестикулирайки в разговор може и да ви удари.
    Стрелец се отличават със своята непоследователност, жадуват за пътешествия, без да се съобразяват с желанията на близките си. Обичат животните.  Притегателна сила са за опасностите и риска.
    Оставяйки настрана ужасната им прямота, Стрелец да верни приятели, готови винаги да ви дадат неискан съвет. По принцип са открити и приятни, но страшно сприхави за дребните неща.
    Влече ги активният начин на живот, малко боледуват (възстановяват се бързо), достигат дълбока старост, запазвайки своя ум.
     По природа са оптимисти, винаги вярват, че утре ще е по-добре от сега. Леко хазартен тип, безразсъдно се отнасят към парите.
    Мъжете Стрелец  в любовта също са безразсъдни.  Но когато връзката стане сериозна се замислят дълбоко. Отнасят се към жените с нежност и топлота. Виждат в любимия, не партньор за леглото, а верен приятел.
    Сред недостатъците са: буйния нрав, предразположеността към пристрастяване, ужасния сарказъм и невъзможността да пазят тайни.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Притежават рядка памет, но са вечно разсеяни и губят дребни предмети.
    Стрелец рядко открива своето щастие. Може да се намира под планина от злато, но да се върне с камъни.
     Склонен е към прахосване на пари, дори това да навреди на семейния бюджет.  За живеещите със Стрелец е изключително трудно. Той никога не вижда вината и грешката в своите действия. Цял живот е в търсене на себе си, пътувайки по света. Раздялата със Стрелец за партньора, е като освобождаване от робство.