Седмичен хороскоп за зодия Скорпион
   Когато човек научи, че някой е роден между октомври и ноември изпада в тревога.

  {jumi[new_week/8.php]}
    При мъжете Скорпион предизвиква напрежение и страх, а у жените нежен трепет поради прословутата му страст. Надявам се, че няма да ми се разсърдите много от тази шега. Но нека разберем дали все пак има нещо вярно в написаното по-горе.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Скорпион обичат да стоят  незабелязано, но има някой признаци по които можем да ги открием. Очите: зелени, светло-сини, кафяви или черни се впиват във вас с хипнотизираща сила, проникващи чак до самото ви сърце. Гласът му е нежно-мек или пронизителен и рязък. Скорпион отлично знае своите достойнства и недостатъци, така че, всяка критика ще се изкапе от него, а всяха похвала ще мине покрай ушите му. А когато усетите жилото, ще бъде вече късно.
    Тези хора намиращи се под властта на Плутон, са с прекрасно здраве и телосложение. Преумората, депресията и всякакви други крайности могат да доведат до някой усложнения, но силният им характер ще помогне за бързото възстановяване. Понякога имат проблеми с краката и гръбначният стълб, но това е в резултата от пренатоварване или спорт.  Привлечени са от огъня и от взривните вещества, за това е необходимо още от деца да се насочат във вярната посока.
    Чертите на лицето са като изсечени, а при мъжете често има обилна растителност по цялото тяло в риж оттенък, а цвета на лицето клони към бледия.  
   По някакъв начин Скорпион омайва околните, но винаги остава верен и лоялен. Никога не забравят направеното им добро, но не забравят и обидата. Не познават страха, така например ако е пожарникар ще пожертва живота си за друг човек, ако е пълководец, пръв ще поведе редиците. Това се отнася във всяка област на реализация.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
   Така представителите на зодия Скорпион, независимо от пола, не се притесняват от трудностите, болката, затрудненията, вярвайки в собствените си сили.
Скорпион се владее докрай, независимо какво чувства отвътре. Чудесно се реализират като полицаи, детективи, психиатри, репортери и дори гробари. Те са едни от най-добрите лекари-хирурзи, въпреки че ги смятат за безсърдечни.
 Има една интересна зависимост, която рядко се споменава – когато член на семейството си замине, в близко време се ражда дете Скорпион. И обратно, когато се роди Скорпион, това повлича след себе си смъртта на някой близък.