Седмичен хороскоп за зодия Дева
    Нека уточним още в началото, за хората родени под знака на Дева, че името на зодията няма нищо общо с девствеността и целомъдрието. Въпреки, че някой остават наистина самотни, повечето намират своето щастие в брака.

    {jumi[new_week/6.php]}  
    Лесно ще ги различите в една група хора, те се чувстват неуютно в стълпотворението. Те са самотници и множеството социални контакти не са за тях. А на външен вид са доста привлекателни, чистоплътни, стегнати и леко консервативно.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Дева, по правило ,не се отличават  с висок ръст, може да изглеждат леко меко, но са изключително здрави и мъжествени. Излъчват спокойствие, въпреки постоянното душевно напрежение, което се отразява и на здравето им. Не търпят принуда, но може да им се има доверие, родени са актьори.
    Винаги имат енергия да действат, винаги са в движение. Притежават трезв поглед за света около себе си. Дори и да са ужасно влюбени, виждат недостатъците на партньора.
    Но не  си мислете, че хората под знака на Дева са педанти и сухари.  Имат рядък чар и обаяние и чувство за хумор.
    Непоносими са към съветите и покровителството на околните. Обичат независимостта и искат да разчитат само на себе си. С това се обяснява и по-скромният им начин на живот – стремят се да заделят средства за някоя евентуална криза.
   Особено мъжете Дева, са практични, непознаващи сантименталността. Пътят към сърцето им труден и дълъг, опитват се да предвидят и избегнат неуспешна връзка.  Пламенните сълзи и признания по-скоро го отблъскват. Ако не успеят да намерят своя спътник в живота не страдат от комплекси, а изживяват пълноценно живота си в самота. Но въпреки това са способни силно да обичат, дълбоко са привързани към любимите си хора. Помнят годишните, знаят какво би донесло радост на любимия. Мъжете Дева са верни съпрузи, рядко разрушават семейното огнище, но ако това се случи, всичко е необратимо.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Дева са нежни и внимателни към жените и рядко имат многобройно семейство. Когато се появи потомството проявяват родителско чувство и внимателно се отнасят към възпитанието. Готови са на жертви за да дадат най-добро образование. Бащите от рано свикват децата с труд и ги научават на моралните норми и поведение. Въпреки това не изразяват по-подходящият начин бащината си обич, което често прдизвиква срив в отношенията с напредването на времето.