Седмичен хороскоп за зодия Рак
  Най-лесно е да откриете зодия Рак, когато е в добро настроение – той ще бъде в центъра на компанията и ще разказва вицове. Слушателите ще бъдат респектирани, а Рак не пропуска успеха.

       {jumi[new_week/4.php]}  
    Вече е друг въпрос, ако го срещнете в мрачно настроение – ако не си носите връхна дреха ще бъдете залети от мократа му   меланхолия, съпровождана от реки от сълзи. А също така ще ви зарази със своята депресия. Сълзите са истински и могат да бликнат от груба дума или лош поглед. Тогава Рак се скрива в своята броня и никой не може да го изкара от там – няма да си вдига телефона, нито ще си чете писмата. Но със следващото изменение на фазата на Луната, това ужасно настроение изчезва.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    На външен вид изглеждат  различно. Някой притежават нежна кожа и кръгло приятно лице, широка усмивка и с детско-големи очи. Други са с високо чело със сключени вежди, малки очи и квадратни челюсти.  Често несъразмерната дължина на краката води до интересна клатеща се походка.
    Като хора управлявани от Луната притежават изключително богато въображение и изразително лице.
    Никога не забравят урокът даден им от живота, учат се от грешките си. Запленени са от историята, от миналите герои, старите книги и антикварните вещи.
   По правило са потайни, не споделят своите мисли, нямат навика да споделят своя живот с околните.
    И мъжете и жените управлявани от зодия Рак обожават своя дом. Не са истински щастливи, ако нямат място, което да нарекат свой дом, където да се чувстват в безопасност. Обикновено хладилниците и килерите им са винаги заредени, за да  бъдат застраховани за някоя евентуална криза.
    Рак обича водата – плуване, сърф и какво ли не. Мечтаят си за малка яхта или поне лодка. Повечето прекарват почивките край море, възможно е да има оказва Луната с нейните приливи и отливи.
    Проблемни места са гърдите, стомаха, коленете и кожата. Често боледуват от язва. Но благодарение на своя оптимизъм и добро настроение оздравяването е бързо.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Както стана въпрос, Рак не желаят да споделят с околните своя личен живот, но това не трябва да притеснява партньора до тях, а да се опитат да вникнат в неговата душа, влияеща се от лунните настроения. Мъжкият представител на този знак никога не ще се умори да превъзнася майка си, която ще бъде и вашата най-голяма конкуренция.
     В професионален план се вписва еднакво добре като ръководител и като работник.