Седмичен хороскоп за зодия Близнаци
    Ако срещнете представител на зодия Близнаци и след това започнете да виждате двойно, не бързайте с посещението при лекар. Те притежават двойствен характер. Склонни са съм към чести, внезапни промени, на дома , работата, че даже и на своите близки.  Управлявани от бързия Меркурий, тези хора могат да правят няколко неща едновременно.

    {jumi[new_week/3.php]}  
    Близнаци са прекрасни оратори, почти всеки владее няколко езика, лесно омайват, от тях биха станали чудесни търговки агенти, стремят се да са в добри отношения със закона.  Могат умело да прикриват своите истински намерения и подобно на Риби изпитват желание да са в противовес със своите потребности.  Много Близнаци биват професионални писатели, но избягват да пишат автобиографии и такива лични неща, защото някой мисли които са изказали вчера, ще бъдат в пълно противоречие с настоящите. Умеят да четат адски бързо, но имат навика да започват от последните страници на книгата или списанието.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Близнаци са стройни и над средният ръст, с очи – кафяви, но много често сиви, небесно-сини и зелени.  Със светла кожа, лесно придобиват загар, с коса понякога тъмна, понякога светла, но със високо чело. Слаби места в здравословен план са белите дробове и живачно-чревният тракт.  Така също са предразположени от артрит, ревматизъм и мигрена. Вероятните нервни сривове се дължат по-скоро от скука, понеже Телец ги влече славата и богатството, любовта и всичко недостижимо.
   Любовта носи на жените чувство на защитеност и възможност да се облегната на мъжко рамо. При мъжете нещата не стоят по този начин. Преди да се обвържете с мъж Телец, първо си помислете дали можете да живеете с човек, който си мени мнението не всеки ден, а всеки час, ще имате чувството че сте омъжени за двама различни човека.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Но въпреки всичко това, любовта с Близнаци доставя много радост и щастие, особено ако не се опитвате да задълбавате в душата му.  Необходим му е партньор с интелект близък до неговия. Ако не му доскучаете бихте изкарали дълги години заедно.
    Близнаци не са особено ревниви, но болшинството встъпват в брак повече от един път. В този знак се съвместяват поне две личности, така че на партньора едва ли някога ще му доскучава.