Как обича зодия Овен?

   Овен притежават силен характер, но не са скъперници и знаят какво е прошка.
   Не случайно всеки хороскоп започва със зодия Овен.  Тя включва родените между  21 март и 19 април. Според астролозите главна планета за тях е Марс. И зодия Овен са приели отличителните черти на този древноримски пълководец. Ярките агнета представляват упорити личности.

Характеризират се голяма воля, нямат страх да защитават позициите си. Започват всеки към всеки проект иновативно. Агресивният им нрав е както проклятие така и дар..
    Като  дете, което не знаещо какво точно иска, Овен разполагат с по-особен мироглед. Околните е добре да знаят, че Овен по природа не са егоисти, но са доста вглъбени в собственият си живот. Стремителният им характер може да съживи ежедневието на всеки  човек  край тях. Състрадателни са, понякога и щедри, забравят бързо направеното им зло. Тази тяхна особеност ги прави в търсени приятели.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
   Независимо от възрастта е зависим на любовта от пръв поглед. Ако обича, никой не може да го спре. Обикновено Овен са импулсивни, напористи и винаги наивни.
Овен са с любопитен поглед в това, което изпитват в любовта.  Предразположени разбира се са към ревност заради  чувството им за собственост. Характерна за Овен особеност е силата на думите, овладяна почти до максимума на възможното от всички тях. Ако са влюбени, не крият чувствата си и искат селия цвят да знае за това.
     Не се съмняват в своите  желания и споделят без да губят време чувства си. На Овен може да се разчита, една от най-положителните черти е неговата лоялност в живота, в любовта или приятелството.  По подразбиране  са винаги активни и в любовта държат на спонтанността.
    Овен са красиви в любовта. Но както често става, са способни да разбият своята връзка заради ината и егото си. При тях е ясно изразено собственическото чувство. Изпитват ревност към всеки и от всичко. Издържливи психически. Но това не пречи почти винаги да водят силна вътрешна борба със самите себе си.
    Ако почувствате, че техният темперамент започва да се засилва, не се колебайте да отстъпите. Ако Овен се укроти и спре да блъска с глава, ще стане по-спокоен и кротък от котенце. Ситуацията скоро ще се нормализира наново. Отстъплението и балансирания компромис са средство да се постигне мир, когато имате връзка с този представител на зодиака.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
    Овен са жадни за вълнение, адреналин и движение. Насочват своята жизненост към света извън себе си, а не  към личността си и своя субективен, собствен мир. С това се отличава от всички останали зодиакални знаци.
     Везни е срещуположния знак на Овен. От Везните научава, че живеят в колективно общество, в което съществуват и други освен тях. Повечето пъти не може да върши всичко сам и винаги е зависим от помощта, енергията и помощта на близки и съмишленици.