Идеалният мъж, според зодията ви
Идеалният мъж, според зодията ви

   Какво може да се очаква от случайна среща – страстна връзка или поредно разочарование? Би било чудесно ако можехме на мига да разбираме как ще се развият нещата. Но със силата на астрологията това е осъществимо.  Ето как по някои външни признаци ще откриете подходящият  мъж.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
   Зодия Овен
   Вие сте представител на зодия Овен? Това означава че вашата половинка трябва да е перфектният мъж. Строен и идеални мерки, широки рамена и идеална талия, омагьосваща усмивка и приятен цвят на кожата. Разбира се да има сладки трапчинки, които да са там дори когато е ядосан. Не е нужно да е лигавият красавец от лъскавите списание – важно е излъчването му на джентълмен.Да излъчва нежност, но и сила. Походката му да е лека, но динамична. Да не е слаб, а стегнат. Проблем може да се окаже, че всичките ви приятелки ще го намират за сладък и винаги ще таите съмнения за неговата вярност.
   Зодия Телец
  Почти непосилна задача – да търсите мъж не по външният вид, а по вътрешното излъчване.
Той винаги прави впечатление на околните, въпреки че не изглежда страшно интересен на пръв поглед. Изглежда някак обикновен, но нещо в него ви привлича вниманието. В негово присъствие се нагнетява напрежение, въпреки че той по-често мълчи. А ако и с тъмна права коса, не много висок, със смразяващ поглед – може да не се съмнявате, че това е вашият герой.Желателно е да е със силни бедра. Не се притеснявайте, ако приятелките ви не го намират за изключителен красавец. Трябват ли ви конкурентки за вашият принц.
   Зодия Близнаци
Признайте си – привличат ви високите мъже със добро телосложение. Изберете най-изпъкващият сред тях. Ако сред тях се очертава водеща личност – това е той. Особено ако притежава леко бронзова кожа, нисък тембър и едри, но не груби черти на лицето си. Още по-добре е, ако бъде с чуплива коса, кафяви очи и с голямо чело. С големи силни ръце и стройни крака. Възможно е да е малко недодялан, но с такъв мъж никога няма да ви е скучно.
   Зодия Рак
   На пръв поглед вашият идеал може да се оприличи на студена непревземаема стена. Дори може да ви подейства малко обезкуражаващо. Но какво ви пречи да опитате, особено ако срещнете висока „стена“, вталена, с не широки рамене. Особено ако лицето му не трепва и не издава емоциите, а се мърдат само устните – няма съмнение, че е той. Косата трябва да не е рядка, леко тъмна, орлова брадичка, леко бледо лице, издължен нос. Да прилича на южняк. Вероятно ще има и леки бръчици, но по тях не може да се съди за възрастта му.
    {jumi[ads/ads-468.php]} 
   Зодия Лъв
   Вашият мъж трябва да е с нееднозначна външност. Започнете с тези, които обичат да впечатляват с екстравагантното си облекло. Обърнете на тези с дългите крайници, орловата брадичка и изпъкващият нос.  Ще бъде чудесно, ако очите са сиви, косата тъмна, а кожата светла. Както виждате контрастите са важни. Може да е страшно висок или с вашият ръст. Вероятно ще се движи нервно и бързо.
   Зодия Дева
   Ще трябва да си хванете почти неуловим мъж. Чертите на лицето му не са ярки и те не запомнят лесно. Това е един типичен, но рядко срещащ се представител на мъжете. Колкото и странно да изглежда, впечатлява с леко празният си поглед.  Очите ми не са хлътнали, обикновено големи и изглежда може би леко беззащитно. Кожата му е нежна и прозрачна, устните малко над средно-големи, а косата светла и често дълга. Понякога при него има склонност за напълняване. Ще ви се стори странно, че рядко ви гледа в очите, но е спокоен и грижовен.
       Ако искате да видите и другите зодии – направете го от тук: Идеалният мъж, според зодията ви