Месечен хороскоп за април 2017 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за април  2017 г, за зодия Везни

   Динамичен месец за вас. Нито за миг няма да можете да спрете. Това в никакъв случай няма да ви тежи и уморява. Динамиката в този период много ви допада, защото сте енергични. Възможно е да получите доста изгодно предложение в началото на периода, свързано с бъдещата ви работа и кариера. Може да ви свържат с много интересен колега и това познанство да ви донесе издигане и прогрес. Връзката с този човек е динамична, общата ви работа е изключително плодотворна и резултатна, макар да имате понякога разногласия.
   Предстои много приятно и весело пътуване за вас или за член на семейството ви. Свързано е с работа, но и с много забавления. Много щастливи може да ви направи възстановяване на старо приятелство. Много спомени събужда срещата с отдавна забравен приятел и връзката може да се възстанови. Може да извлечете полза от това приятелство, защото този човек може да ви помогне в работата.
   Осъществявате много срещи и контакти през този период, тъй като сте много активни. Резултатите идват през следващите месеци и това може да ви издигне на по-високо ниво в службата. Всичко върви добре в семейството ви и вие искате да поемете част от ангажиментите на другите или да им помогнете със съвет.