Месечен хороскоп за април 2017 г, за зодия Рак
Месечен хороскоп за април  2017 г, за зодия Рак

   Не се доверявайте на колегите си, защото може да ви измамят и да ви използват за своите цели, независимо от отличните отношения, на които се радвате. Останете си само колеги и не прекрачвайте границата. В службата не се доверявайте на никого. Запазете идеите си за следващите месеци, когато има благоприятно стечение на обстоятелствата и може да ги реализирате и да ги представите пред другите.
   Дистанция е необходимо да спазвате и спрямо роднините си. Не може да им се доверите сега. Отношенията в семейството ви са хладни и има много пререкания. Не е сега момента да се опитвате да ги сплотите, защото всеки гледа със съмнение към другите. Не насилвайте събитията, оставете ги да се развиват без вашата намеса. За да се нормализира положението, нещата е необходимо да се уталожат и всички да се успокоят. Тогава може да поискате съвет или помощ.
   Не се опитвайте да разговаряте с хората насаме, защото може да се приеме като взимане на страна и вие да се озовете в интрига, която не сте направили. Може да се доверите на роднините си и да поискате помощ и съвет за работата си от тях през втората половина на месеца. С тяхна помощ може да постигнете резултати, за които дори не сте мечтали. Действайте методично и бавно, не прибързвайте. Всичко тръгва нагоре, но изчакайте благоприятния момент и всички затруднения да преминат окончателно.