Месечен хороскоп за април 2017 г, за зодия Телец
Месечен хороскоп за април  2017 г, за зодия Телец

   Разчитайте на интуицията си по пътя към увеличаване на доходите ви. Инвестиция, която сте направили се оказва много печеливша. Започвате да получавате доста добри парични постъпления и имате възможност да мечтаете по-смело. Спокойно може да оставите някои от изчерпаните вече идеи и да се насочите към нови перспективи. Сега може да се доверите на усета си да реализирате планове, които по-рано сте се страхували да осъществите.

   Доверете се на себе си, вслушвайте се в рационалните и разумни планове и не рискувайте. Обмисляйте внимателно всичко. Имате късмет, но е необходимо вие да контролирате събитията, ако искате да стигнете до върха. Партньора и роднините няма да ви подведат, така че може да се вслушате в съветите им. Дори да ви се струва досадно всеки да ви напътства, положете усилие и не пренебрегвайте чуждото мнение. Справяте се блестящо, стига да се придържате към рационализма и да запазите хладнокръвието си.
   Имате желание да каните често гости, да се забавлявате и да общувате с много хора. Здравето и настроението ви са в отлична форма и се справяте с натоварването.