Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Риби
   Март ще ви предостави шанс да намерите своето място в професионално материално и лично отношение. Ще постигнете това с лекота, която преди време все ви липсваше поради факти и обстоятелства, не винаги зависещи пряко от личните ви желания и усилия. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Изложете идеите си пред хора, които могат да ги разберат и да ви подкрепят. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Опитайте се в интимната си връзка бавно, но сигурно да градите взаимно доверие, но по същия начин изграждайте и деловите си взаимоотношения, тъй като това ще даде отлични резултати в кариерата ви и в материалната сфера. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Динамиката до средата на месеца ще ви помогне да отхвърлите огромна част от служебните и личните си задължения, без да се лишавате от пълноценен отдих и забавления. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   През втората половина на месеца обърнете внимание на детайлите, които ще ви освободят от бъдещи недоразумения и затруднения на работното място. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Разрешавайте административните въпроси, като отделите достатъчно време за това. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Посветете част от времето си и за членовете на семейството си. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Много от вас ще вземат съдбовно решение за трайно обвързване, други ще се насочат към нов обект на желание в любовта.