Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Водолей
   С настъпването на месеца ще се открие възможност да постигнете добър прогрес в инициативите, по които започнахте работа неотдавна. Възможно е част от вас да бъдат подложени на сериозни изкушения от делови и материален характер, но в крайна сметка от вас зависи по какъв начин ще реагирате. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   До средата на месеца се постарайте да гарантирате стабилността си във финансово отношение, защото само по този начин няма да нарушите баланса в това направление. Направете неотложните плащания, без значение дали са към организации или към частни лица. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Около средата на месеца избягвайте да гласувате твърде голямо доверие на ласкателите, защото това няма да ви донесе нищо позитивно нито в професионално, нито в материално отношение. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   До края на март невъзможното доскоро в любовта най-накрая ще се превърне в реалност. За много от вас това ще бъде ново начало, което ще ви накара да се чувствате истински щастливи.