Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Стрелец
Нови възможности ще се открият пред вас, когато започне месецът. Работете при отлична организация до средата на март, защото ангажиментите ви ще се увеличават буквално лавинообразно. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Стремете се да задоволявате и най-малките капризи и очаквания на клиентите или началниците си, защото само така ще имате по-добро положение и ще печелите материални облаги. Ще успеете да се освободите от стреса, който ви създаваше огромни затруднения през изминалия месец в професионално, материално, а и в лично отношение. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Превърнете невъзможното в реалност, като следвате принципите си при водене на преговори за подписване на определени споразумения. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Избягвайте да критикувате интимната си половинка, дори и това според вас да има градивен ефект. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   През втората половина на месеца ще почувствате значителни позитиви като резултат на ефективността ви през изминалите седмици. Материалното ви положение чувствително ще се подобри около 25–26 март. В този момент е важно да върнете някои свои стари задължения, за да знаете с какво точно ще разполагате. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Не предприемайте твърде драстични промени в личен план.