Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Скорпион
   През настъпващия месец не допускайте при осъществяването на професионалните ви инициативи да възникне каквото и да било напрежение. Поддържайте в отлично състояние личната си документация, независимо от какъв характер е. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Обмислете задълбочено доколко предложеното ви делово партньорство ще допринесе за развитието на кариерата ви. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   До средата на месеца готовността ви за намиране на компромис при разрешаването на определено затруднение ще ви избави от редица неловки ситуации. Важното е да съхраните вътрешната си увереност и спокойствие, когато предприемате всяка една крачка в делови, материален и личен план. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   През втората половина на месеца ще бъдете изправени пред важен избор, който ще повлияе на настоящото и на бъдещото ви развитие. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   В любовта ще копнеете за взаимност, особено ако до момента не срещате от страна на интимната си половинка търсеното от вас разбиране. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Моментът е благоприятен за придобиване на допълнителни знания и квалификация.