Как да спечелим момиче
Жената трябва да я впечатлите със своя невероятно секси поглед

Както може би знаете, повечето момичета харесват умни, скромни и уравновесени мъже. Ако искате да спечелите едно момиче за нула време, опитайте се да развиете тези качества у себе си.

Мъжете oбичат с очи, а жените с уши.
И така, какво момичетата искат да чуят от нас? Проучванията показват, че жените обичат разговори, които ги карат да се чувстват умни и секси. Няма нужда да се преструвате на мачо или да се хвалите, че вие сте ръководител на предприятие, ако не е така. Жените учудващо лесно ще хванат и най-малката лъжа. По-добре е да се опитате да бъдете искрен и да играе малко глупак – глупак, винаги говорещ истината. Съчувствието и майчиния инстинкт, това е най-сигурният метод да плъзнете момиче в леглото.
{jumi[ads/ads-468.php]}

Погрижете се за три неща.
В съблазняването, основната роля играят три неща: харизма, сексапил и увереност. Както знаете, харизмата не е свързана с външните данни. Тези качества имат самоуверени хора, които знаят какво искат. В действията и общуването, трябва да бъдете упорити и невероятно обаятелни – трудно се отказва на мъж, който знае какво иска и как да го постигне.

Научете се да слушате.
Да бъдете сексуално привлекателни не е толкова трудно. Научете се да слушате едно момиче, вгледайте се в езика на жестовете. Почти никоя жена не може да устои пред човек, който знае как да слуша. Самите вие говорете малко, повече проявявайте интерес към това, което тя казва. Хората, които чувстват внимание и интерес, предават на слушателите си най-положителни качества, включително и сексапил.

Ефектът „огледало“.
Жестомимичния език, се свежда до елементарно огледално копиране на жестовете . Синхронизирането на жестовете е най-ефективен начин от първите минути да предразположите събеседника към себе си. Същите жестове показват идентични връзка към темата, близостта на вашите мнения, идеи и идеали.

Секси поглед.
Многобройни проучвания показват, че 80 процента от жените, при търсене на партньор, преди всичко обръщат внимание на очите. Ето защо, една жена трябва да я впечатлите със своя невероятно секси поглед.

Изследванията показват, че зениците на мъжете при вида на красиви жени се разширяват. За да демонстрирате секси поглед, просто погледнете в далечината, а след това отново в очите на девойката – зениците сами ще променят своя си размер и ще изразят вашата емоция и вълнение.

Дори и най-елегантната вечеря в скъп ресторант не ви гарантира една нощ на любов, но си струва.

Вечеря на свещи.
Следва да се отбележи, че романтичната вечеря на свещи, работи много по-ефективно от всеки ресторант. Жената, която дойде у дома ви, ви има доверие, което означава че сте й симпатичен. На момичетата прави добро впечатление, че знаете как да се подготви и организира нещо, дори ако в действителност това не е така. На ваше разположение е винаги доставката на готови храни. Вечерята у дома е предимство и факта, че до леглото си имате само няколко метра.
{jumi[ads/ads-468.php]}

Докосвайте я
След вечеря се отдайте на чувствено докосване. Ако едно момиче е твърде срамежливо и закрепостено и не се навива за масаж, предложете да й гледате на ръка. Предимството на хиромантията е в това, че получавате възможността да я галите по ръката, по която има много ерогенни зони. В допълнение, момичетата са много големи почитатели на мъжете с мистични нюанси – вие сте загадъчни, непредсказуеми, интелигентни, и чувствителни. В края на гледането на ръка, може да кажете нещо от рода: „Съдейки по линиите на съдбата, най-накрая срещна принца от сънищата си …“