Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Везни
   Предизвикателствата ще подложат на изпитание емоционалната ви стабилност. Още през първата половина на месеца е важно да осъществите тези свои инициативи, които в професионално и в материално отношение ще ви осигурят развитието, на което се надявате. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Организирайте педантично текущите си задължения, за да можете адекватно да се справите с разрешаването на неотложните си ангажименти. Овладейте склонността си да предприемате внезапни и необмислени постъпки, особено ако възнамерявате да инвестирате значителна сума пари. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   През втората половина на март динамиката ще ви позволи да се справите с някои проблеми от битов характер. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Не пренебрегвайте желанията и потребностите на възрастните и на най-малките членове на семейството ви. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Подобрете качеството си на живот, особено ако в последните няколко месеца не сте имали достатъчно време за себе си. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Отделете време за сън и пътувания за удоволствие.