Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Дева
   Изключително благоприятен месец ви очаква в професионално, материално и лично отношение. През първата половина на март е необходимо да съхраните концентрацията си върху всичко, което представлява интерес за вас, а и ви дава възможност да постигнете стабилност в делови и материален план. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Ако до средата на месеца проявявате колебание, това само може да ви отдалечи от постигането на стремежите ви. Потърсете и си осигурете подкрепа от съмишленици или хора, които и друг път са заставали зад гърба ви в труден момент. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Около средата на периода не се противопоставяйте на критиките, отправени ви от началник или клиент, защото само така ще успеете да се освободите от негативите, които ви спъват в процеса на работа. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   До края на март финансовото ви положение чувствително ще се подобри – така ще успеете да направите наложителни разходи с цел подобряване условията си на живот. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   В любовта част от вас ще бъдат подложени на редица предизвикателства в отношенията с интимната си половинка.