Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Лъв
   През март заложете на динамиката. Не се превръщайте в жертви на нечии предразсъдъци. Имайте търпението и постоянството да достигнете до реализацията, на която се надявате. Опитайте да бъдете достатъчно гъвкави, като насочите интересите си за постигане на цялостна стабилност.
{jumi[ads/ads-468.php]} Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   До средата на месеца вземете спешни мерки да се справите със затрудненията, проявяващи се на работното ви място и в личен план. Дипломатичният тон ще ви спести множество недоразумения при воденето на преговори. Опитайте се да демонстрирате желание за провеждането на открит диалог, с който да разрешите редица важни за вас въпроси. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Около средата на периода вземете мерки срещу нарастването на вътрешното ви напрежение. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Сложете храненето си под пълен контрол, както и е добре да отделяте достатъчно време за пълноценен отдих. До края на месеца социалната ви ангажираност ще бъде висока. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Избягвайте да проявявате твърде бурни емоции в отношенията си с интимната половинка. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   В материалната сфера ще се радвате на относителна стабилност.