Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Рак
   Късметът ще ви съпътства през март. Още през първата половина от месеца ще имате възможност да поставите на солидни основи инициативи, които ще се окажат изключително благоприятни за вас в професионално отношение и носещи ви материални изгоди. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Докажете готовност да предприемате максимално гъвкави ходове, които ще ви направят успешни във всяка ситуация. Изградете ясна стратегия по отношение на някои свои лични инициативи, по които работите от известно време насам. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Проучете внимателно новите възможности и ще бъдете изненадани от постигнатите резултати през втората половина на месеца. Не подхождайте с твърде големи резерви към личност, която не познавате достатъчно добре – дайте й шанс да се разкрие какво в дълбочина. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   В лично отношение се стремете да се бъдете близо до партньора в любовта и до семейството си. Децата ще станат източник на множество положителни емоции, така че им отдайте нужното внимание.