Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Близнаци
   Март ще бъде средно добър месец за вас. Още през първата половина на периода ще бъдете затрупани с множество ангажименти, които няма да търпят каквото и да било отлагане във времето. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Много от вас ще бъдат обезпокоени от ред събития, върху които няма да имате какъвто и да било контрол, но в крайна сметка по-важен ще се окаже начинът, по който ще излезете от тази ситуация. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Финансовото ви положение ще бъде стабилно, но като че ли ще усещате по-осезателно оказвания в тази сфера натиск. Реално няма да имате проблеми нито в материално, нито в служебно отношение, но като че ли страховете ще бъдат по-високи от обикновено, а песимистичната ви нагласа – по-изразена. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Около средата на месеца ще разполагате с отлични възможности да постигнете значителен прогрес в професионално отношение. Конкуренцията ще влее повече живителни сили във вас, тъй като още след средата на месеца ще успеете да се наложите трайно в сферите, където са насочени вашите интереси. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Любовта ще бъде източник на наслади и на щастие. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Отделяйте достатъчно време и за пълноценен отдих.