Месечен хороскоп за март 2015 г, за зодия Телец
   През настъпващия месец март ще разполагате с отлични възможности да превърнете в реалност копнежите си в професионалната област. С малки крачки ще достигате до целта, отколкото ако на всяка цена се стремите бързо да я постигнете. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   До средата на месеца избягвайте да поемате твърде много ангажименти на работното си място, тъй като е малко вероятно да се справите с тях. Контролирайте отблизо делата си, защото не е изключено да се изправите пред редица затруднения, които да разрешавате. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   Около средата на март избягвайте да предприемате рисковани ходове. Големите ви надежди ще се сбъднат, особено ако знаете как най-добре да се възползвате от съществуващите условия и в средата, от която сте заобиколени. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   През втората половина на месеца създайте достатъчно благоприятни предпоставки за развитие на личните ви инициативи. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
   В любовта егото ви ще бъде най-сериозната пречка към постигане на хармонични взаимоотношения. Ангажираността ви ще бъде изключително висока, а постигнатите резултати ще са повече от отлични.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно, ако не предприемате радикални действия в това направление.