Как да съблазняваме мъжете според зодиите им
   ВЕЗНИ
   Мъжете представители на тази зодия са много изтънчени, чаровни и аналитични. Те търсят хармония, а не разговори или диспути. Не влизайте в спор с везни, защото няма сила, която да успее да промени мнението им.
   Везните обичат красивото. Държат на стила, добрия външен вид и лесно социализиращи се хора. Бъдете естествени.
   Подразнете го с: романтична вечеря на свещи.
   СКОРПИОН
   Мъжът скорпион е много смела, решителна и силна личност. Проявява силна ревност, затова не му давайте излишни поводи да я показва.
   За да привлечете вниманието на скорпиона трябва да сте съблазнителна и секси. Проявете изтънченост и търпеливо изчакайте скорпионът да ви съблазни. Мисълта, че той ви е спечелил му е далеч по-сладка.
   Подразнете го с: гол покер или стриптийз.
   СТРЕЛЕЦ
   Стрелецът е чаровен и оптимистичен. Той обича да пътува до неизвестни дестинации. Съблазнете го с неочаквана екскурзия, до място, на което не е бил.
   На моменти той е малко раздвоен в желанията си. От една страна обича да се забавлява, а от друга да води философски разговори. Жената до него трябва да умее и двете неща.
   Подразнете го с: поканете го на парти
   КОЗИРОГ
   Козирогът е амбициозен със собствено виждан за нещата от живота. Материалният успех за него е на първо място.
   За да съблазните мъж козирог му покажете, че вие също сте стабилна във материално отношение. Разкажете му за вашите собствени постижения и го накарайте да ви приеме като равна. Козирогът не обича рисковете.
   Подразнете го с: нежни докосвания и палави съобщения
   ВОДОЛЕЙ
   Водолеят е най-непредвидимата и най-необикновената зодия. Мъжете водолей са много трудни за покоряване. Те предпочитат приятелството пред любовта. Не очаквайте изблици на чувства от тях.
   Ако искате наистина да спечелите мъжа водолей, първо му станете най-добрата приятелка. Не го притискайте и не му се натрапвайте. Оставете го да ви опознае добре, преди да действате.
   Подразнете го с: хванете ръцете му и ги прекарайте през цялото си тяло
   РИБИ
   Мъжете риби са по-пасивни и обичат да гледат през розовите очила на оптимизма и любовта. За да го спечелите му помогнете да стане по-земен и отговорен без да разбивате мечтите му. Повдигнете самочувствието му.
   Опитайте се да разберете неговите чувства. Бъдете нежна, романтична. Донесете красота и спокойствие в живота му.
   Подразнете го с: измислете някоя романтична и красива изненада