Как да съблазняваме мъжете според зодиите им
  Искате да съблазните мъжът грабнал вниманието ви, но нямате идея как да стане това.

   Готови сме на какви ли не жертви за да привлечем мъжкото внимание с надеждата да намерим този, с който да споделим живота си. След всичките ни усилия обаче, можем ли да спрем мъж само с поглед? Знаем ли как да съблазним фино и да направим щастлив не само него, но и нас самите, защото сме обичани и единствени?
   Какво наистина искат мъжете? Силни момичета …или котенца?
   Ще се опитаме да ви помогнем, като покажем как може да бъде съблазнен един мъж според знака, под който е роден.
   ОВЕН
   Този огнен знак обича да се проявява като мачо. Овенът е мъж на действието, обича той да ръководи парада и да поема инициативата във всяко едно начинание. Често обича да запива с приятели по баровете.
   Съблазнете го с нестандартно пътешествие или с физическо натоварване. Запомнете за мъжът овен сексът също е физическа дейност. Не пренебрегвайте секса, защото за овенът любовта и секса са едно и също.
   Подразнете го със: секси костюмче, еротично бельо или обувки на висок ток
   ТЕЛЕЦ
   Представителите на този зодиакален знак се отличават с инат и стабилност. Съблазнете телецът като му дадете сигурност. Препоръчваме ви да се съгласявате с него и в никакъв случай да не закъснявате за срещите ви.
   Телецът държи изключително много на външния вид, за да го съблазните трябва да изглеждате повече от перфектно. Начина, по който се обличате, парфюма, който носите са от изключително значение.
   Подразнете го с: хубав и тежък парфюм
   БЛИЗНАЦИ
   Този въздушен знак е известен с честата смяна на настроенията си. Това до някъде е разбираемо, все пак в него живеят двама души. Въпреки това близнаците са очарователни, когато започнат да говорят. За да го съблазниш започни да му задаваш въпроси, свързани с него.
   Дай на близнаците умствена стимулация и той ще бъде твой. Мъжът от зодия близнаци обича разнообразието, а ти трябва да си по освободена, да можеш да мислиш по-различно и да предлагаш все нови и нови неща. В противен случай нямаш място до този мъж.
   Подразнете го с: уроци по танци, уроци по чужд език или с неочаквано пътуване.
   РАК
   Раците са много нежни и чувствителни. Ако искаш да съблазниш рак, първо трябва да повлияеш на чувствата му. Преди всичко, обаче, трябва да успееш да проникнеш през дебелата му черупка. Ракът често се връща към миналото и минали отдавна постъпки.
   Мъжът, представител на зодия рак, може да се съблазни като подкрепиш мечтите му и приемеш миналото  му такова, каквото е. Трябва да оценяваш талантите и възможностите му. В никакъв случай не му навирай минали неща в лицето.
   Подразнете го с: палави погледи
   ЛЪВ
   Като един истински цар на животните лъвът изисква мнението му да се зачита и да бъде обичан, обичан и пак обичан. Той обича да е в центъра на вниманието, а дамата до него да го гледа с обожание. Ако не може да осигурите на лъва цялото си време и обич, въобще не се захващайте с него.
   Лъвът обича да командва дори в секса. Бъдете игриви, но не му отнемайте удоволствието той да ви напътства.
   Подразнете го с: някой наистина скъп и лъскав подарък
   ДЕВА
   Девата е обсебена от работата. Това е най-аналитичната и най-критичната зодия. Мъжът дева е перфекционист във всяко едно отношение. Той има изключително чувство за дълг и това го прави много верен партньор.
   Понякога може да е малко несигурен, за да го впечатлите му покажете, че може да разчита на вас. Не го критикувайте, защото за него това значи, че не е свършил добре работата си.
   Подразнете го с: еротичен танц.