Как се съблазнява една жена, според зодията й?
Как се съблазнява една жена, според зодията й?

ОВЕН Овцата трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг. Жените–Овен са много горещи и страстни, затова предпочитат схватливи и отстъпчиви партньори. Може да ви се струва, че те са абсолютно лишени от кокетство и са равнодушни към проявите на галантност по свой адрес. Например те не искат да им се подава палтото и да им се отваря вратата. Но! Помнете, че всичко това е само защото от вас очакват нещо по-голямо. Тялото на Овцата напомня еластична топла топка, косите й обикновено са с тъмен отблясък, а кожата – с мургав оттенък. Дори ако в техния род няма южни прадеди…
  ТЕЛЕЦ Когато жената-Телец има мисъл, тя мисли доста обстойно. Друга характерна особеност: зрялата жена-Телец задължително трябва да бъде пълничка. Ако тя не е пълничка, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. Трябва да я храните със сникерс и месо, да й давате за пиене сладки напитки. Едновременно с това да я милвате по ерогените зони. Ако жената-Телец няма всичко това, тя е нещастна и много страда. Ако тя има това, тя е щастлива и любвеобилна. В паузите може да й разказвате еротични вицове, да четете на глас нещо занимателно и да пеете песни. Най-големи шансове имат бизнесмените и военните.
  БЛИЗНАЦИ С Близнаците всичко се случва леко и не скучно, макар понякога и много рационално. На някои това им харесва, на някои – не. Всичко е до вкус. Въпреки че те понякога изглеждат лекомислени и непостоянни, те са доста пресметливи. Често подвеждат партньора си, проявявайки повишен интерес към неговата персона. При Близнаците такъв интерес може да изразява само присъщата им любознателност, а не това, че имат в наличност някакви далечни планове. Под този знак често се срещат гласовити партньори, които обичат отчетливо да изразят своето отношение към ставащото с разнообразни думи и звуци. Голямо удоволствие може да се получи от съвместно разглеждане на еротични картички, от разучаване на нови сексуални пози и обсъждане на общи познати.
  РАК Присъща на тези жени е вродената способност да се вкопчват, развита е до такава степен, че няма никаква надежда за лека раздяла. Те умело обхващат мъжете със своите изящни клещи, а за наказание за лошо поведение щипват някъде по нежно място. При добро поведение на вас ви е гарантиран семеен уют и вкусно домашно ядене. Ако сте поет – получете възможността ежедневно да се наслаждавате на изучаването на тайните на живота и смъртта, скрити в сивата мъгла в очите на вашата приятелка. Само че следва да се знае, че жените-Рак не харесват поетите, които нямат пари. Тях повече ги привлича солидността на партньора и неговата способност да създаде пълноценно семейство. Те са много чувствителни към ритуалните дреболии, много ревниви, биват и коварни.
  ЛЪВ Понеже търгът тук е неуместен, ще е необходимо да се докаже достъп до тялото по пълна програма. Избраникът трябва да има мъжествена фигура, престижна кола и бляскава репутация в обществото. Няма да минете без серенади под прозореца и дуел със съперника. Винаги уверената в своите сили Лъвица повече от всичко обича всичко да бъде ефектно и драматично като на кино. И нейният партньор трябва да бъде главен предмет на гордостта й. Поне в началото. Достоинството на Лъвицата е в това, че тя никога не мрънка пред силния пол и изобщо не ви закача за дреболии. Лъвиците предпочитат да представят себе си в едър план.
  ДЕВА Любовта с Дева укрепва здравето и разширява кръгозора. Жените от този знак са много интересни. Те много добре знаят правилата. А също така, много добре знаят и как да ги нарушават. Съкровените желания казвайте на Девата не с влюбен поглед и тънки намеци, а в прав текст. След някакъв размисъл вие ще получите обоснован отговор – може би положителен, а може би и нецензурен.Не трябва да се лъжете от непорочно-наперчената външност на Девите. Понякога става така, че младите Деви се срамуват от своята неопитност. За това пак зрелите Деви нямат никакви комплекси и от нищо не се срамуват. Те най-добре от всички владеят различни сексуални техники.