Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Стрелец

   В това, което се случва, Стрелците ще видят връщане към ситуация, от която са се отдалечили преди време.От голямо значение ще бъде опитът ви от миналото. Не се разстройвайте, ако ви се стори че някой от познатите ви гледа на вас изпитателно, а не с доверие и уважение.
   Около вас обстановката не е съвсем благоприятна, ако говорим за работата. Ангажиментите ви са твърде много, за да вникнете в задкулисните разговори и да видите интригата в тях. За придвижване на вашите планове ще ви помогне покровител — човек, когото познавате.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Вашето обаяние и сдържаност ще станат мощно оръжие за постигане на успех. Проявявайте инициатива. Тя ще бъде уместна навсякъде — и на работното ви място, и в личния ви живот.
   През тези дни за някого може да се превърнете в нов обект на симпатия или увлечение. А е възможно и във вашето сърце да се събудят силни, сериозни чувства. Отново говорите за пътуване. Но засега то се отлага.
   Решаването на въпроси, свързани с дома изисква и вашето непосредствено участие и опит. Може да се наложи ремонт на електроуред или дори кратковременен ремонт в жилището ви. По-млад член на семейството отново ще се нуждае от вашата подкрепа.