Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Скорпион

   През този месец Скорпионите май ще могат да се отпуснат. Чака ви или постоянен празник, или значителни промени. Във всеки случай, няма да скучаете.
   Много нови впечатления, широк кръг от контакти ще повишат настроението ви и ще внесат в живота ви нова струя. Възможно е да ви ревнуват, както и не са изключени нови интересни запознанства. Ще се впечатлите особено много от срещата си с човек, за когото сте слушали. Не е изключено да срещнете любовта, която ще бъде много красива и ще продължи дълго.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През този период у вас ще се събуди интерес към историята, философията, изучаването на културата и изкуството на други народи. Вашите интереси ще срещнат подкрепата на приятелите ви. Около вас ще има много съмишленици. Портомонето ви обаче ще се изпразва ден след ден.
   Склонни сте към разточителство и лекомислени разходи. Заедно с това ще проявите благородство и ще окажете подкрепа на човек, който се нуждае в момента от това.
   Чуждото мнение означава за вас твърде много. Движение и кратки пътувания — ето това ще доминира в живота ви през този период.