Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Везни

   Целият месец за вас ще бъде една въртележка. Първите дни на месеца ще бъдат до такава степен наситени с различен род събития, че е възможно дори да се объркате. Толкова изненади от съдбата вие явно досега не сте забелязвали.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Предстои ви да поемете известни домашни ангажименти. Постарайте се да бъдете колкото се може по-вежливи с приятелите си, защото има голяма вероятност да обидите някой с неочаквано изказване. Не се поддавайте на илюзии, ако познато лице се опита да завладее чувствата ви. Това няма да бъде романтично начало на една връзка. Скоро ще се разочаровате и от човека, и от неговите постъпки. На работното си място ще бъде необходимо всичко да решавате самостоятелно.
   Понеже ако поръчате да го изпълнят другите, то ще остане неизпълнено. А вас могат да излъжат, заблуждавайки ви. Затова проверявайте внимателно постъпващата информация. Скоро ще се усъмните доколко сериозни са много от съобщенията, защото думите няма да отговарят на свършеното.
   Ще научите и някаква скрита информация за човек, от когото сте се интересували в близкото минало. Възможни са кратки пътувания при  роднина. За по-далечни пътешествия засега не мислете. Финансовата страна на живота предполага нов вид зависимост.