Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Дева
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Дева

   Девите ще се съсредоточат върху отношенията си с околните. Вашите емоционални отношения с близки и приятели ще станат много ярки.
   Ще получите приятна новина в романтичната част от живота ви. Могат да се сбъднат надеждите ви за осъществяване на стара заветна мечта. Само да не изплашите успеха с вашата прекалена настойчивост.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Не трябва да решавате нещата, вместо друг човек. За съжаление, може да се получи така, че да не му оставите никаква, дори най-малко възможност за самостоятелни решения. Ако пък отстъпите инициативата на други, ще останете разочаровани.
   Вашите необикновени планове са на път да се реализират. Ще бъдете заети с подготовката на важно мероприятие, свързано с пътуване. Заедно с това ще възникнат и поводи за раздразнение. При семейните Деви не всичко ще върви гладко. Отново може да се окажете заложник на собствените си обещания.
   Ситуацията е много трудна за изпълнението им. Но вие сте почти вълшебници! Само ако поставите под контрола си това, което става, резултатът ще бъде налице. Следва да обърнете особено внимание на въпроси, свързани с документи и роднински отношения.