Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Лъв
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Лъв

   Лъвовете ще станат обект на подражание. Някой от вашите приятели ще ви помоли за съвет, свързан с неговия имидж. Вашето мнение ще се окаже решаващо и при покупката на скъпоструваща вещ. С приятелите си ще общувате по-малко от обикновено.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   С типичната за вас душевна щедрост ще подкрепите морално някого, възможно е ваш познат. Във финансов план са възможни големи печалби и приятни новини. Не е изключено да ви върне дълга си някой забравен вече от вас приятел. В личния си живот ще се намирате неизбежно в състояние на влюбеност. Вашите чувства са възвишени и прекрасни.
   Скоро ще осъзнаете, че чувствата ви са взаимни. Ще общувате с хората, които са ви наистина интересни. Но не са изключени недоразумения и скандали с малко познати или дори съвсем чужди хора.
   В професионален план ще имате много работа, най-вече рутинна, макар че ще имате и възможност за осъществяване на стара идея.
   Набелязва се изгодно сътрудничество с колега от чужбина. Възможно е да осъществите пътуване, от което да зависят вашите финансови резултати.