Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Рак
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Рак

   Раците ще изпитват силно желание за признание. Вече не ви устройват ограниченията във вашето влияние на околните. Вие ще търсите начини да го разширите.
   Периодът е благоприятен за професионалните ви успехи, а вашият авторитет има неизменен успех. Но ще ви се иска да имате още по-големи потвърждения на вашето превъзходство над другите.
   Така или иначе, всички Раци ще съумеят да се прославят, но някои за хубаво, други — за лошо. Затова пък всички представители на знака ще се откроят по някакъв начин. За вас ще се говори.
   Съмненията и тревогите в душата ви през тази седмица ще имат кратковременен характер. Много благоприятен е аспектът, свързан с обучение, получаване на знания и лечение на недъзи. Вие самите ще проявите лечителски способности.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Отзивите на високостоящ шеф ще погъделичкат самолюбието ви. Предстои ви да засвидетелствате внимание на влиятелна личност. Не е изключена почивка в приятелска компания, интелектуални срещи, свързани с професионалните ви интереси. Предстои ви да се подготвите за път, вследствие усилията на стар ваш приятел.
   В личния ви живот ще проявявате сдържаност, макар че ще имате нужда да проявите чувствата си. Трудно ще бъде на човек да ви разбере докрай. Но колкото и да е странно, в парите и в любовта ще ви провърви.