Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Близнаци
Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Близнаци

   Необяснимо защо Близнаците ще очакват във всеки един момент подводни камъни. Вашето шесто чувство ще ви подсказва, че трябва да бъдете много внимателен точно там, където сте свикнали да вървите направо.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Съдбата ще ви изпрати изпитания във вид на съмнителни познанства и празни обещания от страна на малко познати хора. Не са изключени неприятни здравословни проблеми.
   Постарайте се да следите здравето си, защото една пропусната инфекция може да се превърне за дълго време в постоянен проблем. Вашите делови срещи ще ви донесат успех.
   Финансовият аспект също е ярко подчертан в хороскопа ви. През ръцете ви ще минат доста големи суми пари. Ще бъдете зает с ремонт или с обновяване на жилището си. В личния живот на семейните Близнаци вероятно ще има ярко събитие. Този период може да стане начална точка за важно, съдбоносно за вас събитие. Важно значение ще имат телефонните разговори.
   По време на тези диалози вие ще проявите артистичност и умение да държите партньора в напрежение. Няма съмнение, че когато на ход са думите и способността да се убеждава, вие ще сте над всички