Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Телец
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Овен

   Телците ще получат удоволствие от нещо дребно, което може да бъде подарък от близък приятел, романтично запознанство или просто професионален успех. Отношенията с родителите са напрегнати, както и с началниците на работното ви място. Тази ситуация може да продължи дълго и да усложни живота ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   От друга страна, ще можете да си позволите скъпа покупка, която ще ви импулсира за доста време. Предстои ви гостуване. Не е изключено и вие да приемете гости в своя дом. И макар че професионалните ви ангажименти да изискват доста време, няма да откажете или да отмените приятната среща.
   С други думи, през този месец се борят вашите желания и вашите ангажименти. В личен план ви предстои да изживеете необикновено ярки моменти. Може да получите страстно любовно обяснение. Словесното общуване ще доминира над другите форми на изразяване на чувствата. Вие сте пълни с творческа енергия и вдъхновение.
   От вашите постъпки ще зависят отношенията в колектива, във вашето мнение ще се вслушват околните. Пътуванията ще бъдат кратки, но ще се помнят дълго.