Месечен хороскоп за февруари 2015 г, за зодия Овен
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Овен

   През този месец Овните с всички сили ще се стремят към осъществяване на своите планове и желания, свързани с промяната на тяхната дейност или предстоящо пътуване. Вие се намирате в прекрасна форма, което ще ви позволи да решавате успешно професионални въпроси и да посвещавате на работата си много сили.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Независимо от мнението на околните, вие сте уверени в себе си и сте решително настроени за евентуалната промяна на събитията. Макар че през този месец ще бъдете доста заети, ще имате и не малко развлечения.
   Възможности за почивка и удоволствия се крият в приятелски предложения. Възможно е да съумеете да туширате конфликта и да помирите известна съпружеска двойка, а може да се наложи и в собственото си семейство да изиграете ролята на миротворец.
   Близките ви ще се нуждаят от вас, тъй като вашето присъствие означава топлота, дружелюбие, разбиране. Не са изключени и нови романтични отношения, които обаче ще имат повърхностен характер. Те могат да приключат удивително бързо.
   Несвободните Овни по-често ще забелязват отправени към тях неравнодушни погледи, отколкото свободните представители на този знак. Финансовата ситуация бавно се променя в положителна посока.