Зодиите в любовта
Зодиите в любовта

  Овен
  Жената Овен на пръв поглед е ледено момиче, но в действителност е много страстна и всеотдайна в любовта, като обича да доминира. След като вече сте й привлекли вниманието – тя тази, която казва какви са правилата.
  Мъжът Овен е много разкрепостен. Той не обича скучните и остарели разбирания за това как се прави любов. Обича разнообразието и новото.  Знае как да достави удоволствие на жената.
   Телец
  За Жената Телец флирта е много важен. Толкова, че те флиртуват не съзнателно, затова много често околните ги смятат за несериозни хора. Колкото повече мъже отговорят на флирта й толкова тя е по – удовлетворена. И само до тук, рядко продължава нататък – отвъд флирта.
  Мъжът Телец е много грижлив и търпелив любовник. За него любовта е култ и за това има богат опит, знае какво обича една жена и как да й го даде.
  Близнаци
  Жената зодия Близнаци не е жена само за един мъж. Тя има енергия за …. И обикновено използва чара си и се раздава на мъжете, за да постигне някаква цел. И поради тази причина изобщо не става за съпруга и жена само на един мъж.
  Мъжът Близнак е най-големият ухажор от всички зодии. Той може да убеди всяка жена да преспи с него. Всичко знаят, че е женкар, сваляч и с бройките си „чеша” егото на мъж. Трудно остава верен само на една жена. И за него изневярата не е грях, а приятно стечение на обстоятелствата.
  Рак
  Жената Рак е много чувствителна натура. Влюбчива, всеотдайна и грижовна. Тя има нужда от уют и сигурност, затова те са чудесни майки и съпруги. Но това съвсем не означава, че е скучна в леглото, напротив, когато намери подходящият мъж за нея тя е много страстна любовница.
  Мъжът Рак е скрит човек и много грижовен. Не обича да разгласява чувствата си на всеослушание. Пада си по дълготрайните връзки и цени брака.
  Лъв
  Жената Лъв е красива и винаги е център на внимание. тя е егоцентрична и много суетна жена. Голям манипулатор е. Винаги е засмяна, но трудно става домакиня.
  Мъжът Лъв има по – голяма нужда от любов от колкото от хляба и водата. Той трябва да доминира, а партньорката му да го слуша и следва. Действа така все едно е на състезание, на което задължително трябва да вземе първо място.
  Дева
  Жените Дева не са по брака. Или се омъжват късно или никога. Дават го по възвишено и сложно във взаимоотношенията си с партньора, от колкото трябва да бъде.
  Мъжът Дева е пресметлив, избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Страхува се от сериозните връзки и даже да се намира в така обича свободата си и държи някаква дистанция.