2015 – годината на дървената Коза
2015 - годината на дървената Коза    Най-важното – от какво трябва да се страхуваме през тази година? Това е непоследователността в решенията и действията. Хората плуващи по течението могат силно да пострадат от своето безхаберие – те може да загубят работата си, да не говорим за лошите взаимоотношения с околните. Затова трябва да се опитате да не се поддавате на отрицателните тенденции на 2015 г. на Козата и във всяко действие да показвате точност, честност и отговорност.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Също така през 2015 г. трябва да се има предвид това, че Козата обича и дарява със своето покровителство само добрите, отзивчивите и толерантни хора, способни на съчувствие и състрадание. Жестоките и подли хора, които са. свикнали да не съобразяват с никого и нищо, и постигат целите си с помощта на интриги или нахалство, през тази година ще паднат в собствения си капан, а техните планове ще претърпят пълен крах.
    Козата не е най-трудолюбивата животно и тя буквално линее без романтика и развлечения. Затова през 2015 г. на Козата е желателно да се избягва прекалено тежката и непосилна работа, за да не подкопаете собственото си здраве. А тези, които просто не могат да седят без работа, не трябва да забравят за почивката.
    Екскурзии, пътувания, туризъм, гостуване на приятели и участие в приятелски партита – всичко това ще Ви помага да се откъсвате от работата, да си почивате добре и да се зареждате с добро настроение.
   От древни времена символ на китайските императори била Козата, която олицетворявала и символизирала честта, смелостта и храбростта. В Китай Козата е била талисман за голям късмет, здраве, високо положение и щастие.
   Годината на Козата – 2015 трябва да бъде изпълнена с добри постъпки и дела.
    Не  трябва да се срамувате да проявявате доброта и любов към околните хора, защото тази положителна любовна енергия ще се върне към Вас като бумеранг. Зелената Дървена Коза обича всичко нестандартна, ярко и блестящо.
    Късмет във Вашия дом Козата през 2015 г. непременно ще донесе, особено на тези, които повече от всичко желаят това. Освен това, през тази година астролозите обещават любов и рекорден брой сключени бракове. Така че, ако Вие все още не сте женени или омъжени, не се безпокойте – през тази година това ще се случи.
   Астролозите препоръчват да се обръща повече внимание на различните знаци на съдбата.
    Козата – стопанката на 2015 г. – е доста миролюбиво и добро животно, не търпящо по никакъв начин конфликти, жестокост и насилие.
    Понякога, когато Козата е в лошо настроение, тя може да бъде капризна, неуравновесена, сълзлива, способна на непредвидими и нелогични постъпки. Ето защо в годината на Козата трябва да бъдете готови за всякакви капризи на съдбата и да се презастраховате в случай на непредвидени обстоятелства.
      ФИНАНСОВО ПОЛОЖЕНИЕ
   Козата обожава парите, но в същото време тя е голяма прахосница. За нея не е никак трудно да изхарчи всички спечелени пари за луксозни стоки, за различни удоволствия и развлечения. Въз основа на това може да се каже, че през 2015 г. късмет с парите ще имат тези, които са готови не само да ги печелят, но също така и да ги харчат. Скъперниците ще изпускат блестящи възможности и ще губят капиталите си. През 2015 г. парите сами ще падат в ръцете на творческите и креативни хора, привикнали да използват в работата си своето въображение.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
     ЛЮБОВ
     Козата е просто създадена за това – да обича и да бъде обичана. С романтичност и влюбчивост нея не я занимавайте. Освен това, Козата както никой друг знак на източния хороскоп, умее да внесе в любовните връзка красота и романтика.
     Може да се каже, че Козата е истинска покровителка на влюбени, чиито чувства са искрени, дълбоки и възвишени, Затова, никак не е изненадващо, че самата атмосфера на тази година ще предразполага към това, човек да се влюби до полуда.
    През 2015 г. ще започнат много щастливи любовни връзки, в основата на които в еднаква степен ще лежат и страст, и дълбока привързаност. Ако през 2015 г. сключите брак, смело може да причислите себе си към категорията на щастливците, тъй като деветдесет процента е вероятно Вашия бъдещ семеен живот ще прилича на безкрайна романтична приказка.
                                                           По материали на:   www.zdravni.com