Месечен хороскоп за януари 2016 г, за зодия Водолей
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Водолей

  През първия месец на годината ще се почувствате като истински художник. Водолеите ще бъдат привлечени от всичко най-непрактично, фино, изискано, но мнозина от вас рискуват да се потопят в своя вътрешен свят и малко да се откъснат от реалността или дори да поболедуват кратко.

   До 15-18 януари е по-добре да почивате и да живеете в свободен режим. Затова пък около 20-ти януари идването на вашия собствен знак ще повиши динамиката на живота ви.

    Интересно ще бъде за вас началото на 2016 година. Постарайте се да организирате реализацията на инициативите си по начин, който ще ви позволи да започвате и да приключвате навреме с делата, от които очаквате повишаване на приходите си.
    До средата на януари не оставяйте нищо на случайността. Действайте така, че да проявите нужната гъвкавост, за да постигнете мечтаните от вас резултати. Добре е да водите пълноценен личен живот, защото именно от изпитваните положителни емоции ще идва силата ви за живот и желанието да се справяте с всяко изпречващо се на пътя ви предизвикателство.
    Около средата на месеца е възможно да се почувствате изтощени физически и емоционално. В този момент е важно да оставите делничното на заден план, като отделите достатъчно време за пълноценен отдих.
     Възможно е именно в последните дни на януари самотните представители от знака да срещнат любовта. Трайно обвързаните сред вас ще направят преоценка на взаимоотношенията си с интимната половинка.