Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Козирог    Без съмнение вие ще бъдете главните герои на януари, законодателите на модата, в центъра на новините във всички сфери на живота. Това е месец на много важни събития – както външни, така и във вътрешния живот на Козирозите.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Мнозина от вас ги очаква втора младост, а онези, които и така са млади ще започнат да откриват в себе си един по-зрял човек и да преосмислят ценностите си. До 13-ти можете да направите много успешни придобивки и да установите контакти, които ще определят развитието на цялата следваща година.
    А що се отнася до любовните отношения и общуването с хората като цяло, ще се наложи да направите немалко промени. Новите флиртове през януари ще се окажат временно явление, но ще бъдат много полезни за развитието на вашата личност, промяната на имиджа ви и кръга на общуване.
    Началото на 2015 ще е сравнително трудно за вас, тъй като няма да изпитвате огромно желание да се върнете към текущите си задължения. Периодът ще се характеризира със слаба активност, което и ще ви помогне до средата на януари да се занимавате с разрешаването на въпросите, които останаха неизяснени от изминалата 2014 година.
    До средата на януари много от вас ще получат интересни предложения от професионален характер, които ще увеличат многократно възможностите ви – първо, за работа, и второ – за приходи. Обмислете преди да ги приемете или да ги отхвърлите.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Добре е да помислите как да постигнете по-висока ефективност в работата си, с цел да разполагате и с достатъчно време за пълноценен отдих. Укрепете имунитета на организма си, за да не страдате от чести вирусни инфекции. През втората половина на месеца засилете активността си в професионално отношение. Постарайте се да планирате и да осъществите пътуване по работа, за да успеете да извлечете максимални ползи от него.