Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Срелец
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Срелец    Началото на годината може да ви донесе известен емоционален спад, животът през това време няма да ви глези с разнообразие. Мнозина Стрелци ще се наложи да контролират строго своите средства, което не означава, че задължително трябва да ги икономисват. Напротив, някои придобивки ще бъдат толкова скъпи, че вие просто няма да се решите да ги направите веднага.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Все пак, януари не е подходящо време за революции, всички планове трябва да се съгласуват с главните цели на вашия бизнес, а така също и на семейството и любимия човек. Краят на месеца за вас ще бъде по-успешен, ще можете да решите сериозни въпроси, свързани с недвижим имот, кариера, с властите. Може да не ви стига простор в общуването или при пътуванията, затова пък може да постигнете прогрес в разбирането на своя вътрешен мир и в преодоляването на различни скрити проблеми.
    С настъпването на 2015 организирайте осъществяването на инициативите си изключително педантично, за да не пропуснете детайлите, които улесняват значително живота ви в делниците. Стремете се да вярвате и да следвате собствените си принципи, но не забравяйте че проявата на гъвкавост ще ви носи значително по-големи ползи.
    До средата на месеца туширайте възможността да възникнат нежелани конфликти и противоречия с по-високопоставени от вас особи в професионалната сфера. Имайте готовност за промяна на текущите си планове, особено ако съзнавате, че това ще има позитивен ефект върху вас. С респект се отнасяйте към хората, решили да подкрепят собствените ви стремежи от делови характер.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През втората половина на месеца избягвайте да поемате рискове, дори и да сте сигурни в крайния резултат. Организирайте делата си по начин, който ще ви позволи да разполагате с достатъчно свободно време за отдих. Не бързайте да давате обещания към частно лице, клиент или партньор. Заложете на сигурността в материален план и ще удвоите приходите си.