Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Скорпион    Вие както преди искате да се пофукате, затова желанията ви често ще влизат в конфликт с възможностите, но януари ще ви предостави множество шансове за компромис. Необходимо е да се съчетават изискванията на делничното и онова, което иска душата ви. Изобщо, през първите три седмици вие можете да правите каквото си искате, само не забравяйте при всеки удобен случай да разменяте визитки, тъй като деловите контакти ще ви бъдат от голяма полза.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    До 13-ти периодът за вас е изключително успешен, но още около 15-18 ще трябва да платите кредитите си, да избягвате конфликтите със закона и да не претоварвате здравето си. В края на месеца Скорпионите ще трябва да се стегнат и да оставят настрана всички развлечения и странични занимания, за да постигнат в нужния момент значими успехи и признание в своята дейност.
    С настъпването на 2015 ще постигнете значим прогрес в инициативите, с които се залавяте съвестно още през първата половина на месеца. Стремете се да осъществявате инициативите си разумно, без да поемате излишни рискове.
    Имайте предвид, че във всеки момент ще трябва да се съобразявате с обстоятелствата, защото само така много по-лесно ще постигате набелязаната от вас цел. Постарайте се да степенувате отговорностите си по важност и така ще съумеете да се справите и с огромна част от тези свои ангажименти, от които зависят не само стабилността ви на работното място, но и материалните ви приходи.
    През втората половина на месеца не преувеличавайте затрудненията си с най-малките членове на семейството си. Опитайте се да преодолеете съществуващите проблеми, защото в крайна сметка, ако излишно драматизирате, никой няма да спечели, още по-малко вие.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Честите пътувания с цел отдих ще станат източник на положителни емоции за вас и на незабравими моменти, особено ако ги споделите с интимната си половинка. Много от вас ще вземат решение за трайно обвързване в любовта.