Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Лъв
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Лъв     Едва ли ще ви се прииска да живеете активно, често да сте сред хора и да посещавате светски мероприятия, затова през януари можете да се посветите на спокойна почивка, без бързане, на общуване със семейството. Всичко трябва да правите за свое удоволствие, без да се стремите към признанието на външния свят.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Не си струва да отлагате важните ангажименти за последната седмица, която за Лъвовете не е твърде благоприятна – възможно е да се появят здравословни проблеми или трудности в разбирателството с другите. По-добре е да оцените своите сили и да се върнете към решителни действия след 3 февруари.
    С настъпването на 2015 ще имате възможност да започнете да осъществявате всички онези проекти, за които очаквахте по-благоприятно време за реализация. Добре е да имате предвид, че до средата на януари моментът не е благоприятен за водене на каквито и да било спорове, още по-малко процедури от административен или юридически характер, тъй като рискувате да ги загубите безславно, дори и да считате, че правото е на ваша страна.
    Моментът може да се окаже изключително важен за вас в лично отношение, тъй като ще имате възможност да вземете важно решение, което ще промени както начина ви на живот, така и светогледа ви. Около средата на месеца ще почувствате осезателно, че сте съумели да извоювате изключително важни за вас победи, които коренно ще променят начина ви на живот както на този етап, така и в бъдеще.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    До края на януари подобрете комуникацията си с възрастен, също и с най-малкия член на семейството ви. Приятелите ще играят важна роля в живота ви. В любовта не искайте невъзможното, ако не сте готови вие самите да направите крачка напред!