Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Рак
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия  Рак     Зимата не радва особено много вашия топъл летен знак. Когато на небето цари Козирогът, налага се Раците да живеят в необичайни условия, да си отказват някои неща.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    За Раците е полезно да оценят себе си на фона на другите – колеги и конкуренти, за да внесат някои корекции в своя стил. Вие можете да се гордеете със своите съпрузи и спътници, да се наслаждавате на успехите им и да усещате сигурната подкрепа от тяхна страна. През целия месец трябва да сте внимателни към своето здраве, особено при резки промени на външната температура.
    Още с настъпването на 2015 заложете на динамиката и избягвайте всякакви инициативи, които могат: първо, да ви поставят в неизгодна позиция в делово и материално отношение, и второ – да намалят самочувствието ви. Постарайте се да водите разнообразен и пълноценен начин на живот, дори и това да е в пълен разрез с разбиранията ви.
    Стремете се да вървите с малки, но сигурни крачки към собственото си щастие, като в това направление е повече от наложително да не правите компромиси. До средата на месеца приемайте съветите на околните, дори и да не сте съгласни с мнението им. Имайте предвид, че правилната стратегия сега ще ви спести множество неуредици в бъдеще.
    Моментът е благоприятен за израстване и за нов тласък на кариерата ви. Контролирайте емоциите и през втората половина на месеца, когато ще сте изправени пред редица предизвикателства от делово, материално и лично естество.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Добре е да проумеете, че, дадете ли воля на чувствата си сега, в бъдеще ще бъде изключително трудно да овладеете произтичащите от тях събития.
    Любовта ще остане на заден план, но това не означава, че ще бъдете лишени от обич. Важно е да се наслаждавате на малките жестове на внимание!